November 25, 2011

A Roomate also known as A Bestfriend :)


YES... its posibble and ofcourse its so sweet okayy ^^




Wan NurHakimah Balqis.


-si cantik, manis , ramai peminat , pandai main guitar,
piano,keyboard, suka buat lawak , kuat mengigau :p hehe, 
perangai caring sgt mcm mak mak :D-



Here , meet my lovely roomate at my college and also known as my bestfriend now ^^ i really love her because she's so kind and very very important is , shes just soo like me !:D hee



Kitorg mcm nak dekat same dh kot . i dnt know lah dari segi apa , tapi boleh dikatakan kitorg ni serasi lah . hee sebab bubu rase dia lah kalau apa2 pun mslh or nak gerak mane2 tanye dia dulu or cari dia dulu :)) 


pggl dia kimah je , even dia setahun lagi tua tp tp tp suka pggl dia kimah je sbb muka dia muda jer :3 aww hee . dia sgt memahami . and tu sgt penting bila kita hidup sebagai roomate nie huhu . yela bangun pagi nampak dia dulu , even bf korg pn bukan nye rapat ngn korg mcm roomate korg tau ~^^ soo , kene lah syg n take care dgn roomate . kang sakit ke ape ke semua ngadu kat dia jugak dulu kan ?




bubu kalau lapar , merengek kat kimah laa dulu hee :'3 sian kimah kan, maap kimah maap :p <3 :D thanks tau sayang#


Gaduh ? pergh.. jgn lah tamau .huhu ^^ tak pernah kot . kan kimah kan ? emmuahhh!:* haha


Konklusinya , rugi taw kalau korg tak rapat ngn roomate or housemate korg (: huhu.


I love my mama kimah :D hehe om mumma :'3 #hugg uuuu bila balik college nnty !
kbai .



5 comments:

  1. yen laa : aik ? yen ade acc jugak eh hee ^^ yup she is !

    ReplyDelete
  2. ohhh cikk buubuuuu ku terkedu dan sebak mmbace ur blog. hehehe thnk u sayg <3 i m not kind but we r actually fine enough to b together. thts y lol!! we'll always b together :')) ngeee heeee

    ReplyDelete
  3. huhuhu trharuu nyeee saya dlm blogg cik bubu kite <3 u too syggg. always b friends n besties.. sorry for any lack or kkurangan k ! :')

    ReplyDelete
  4. kimah : heee takde kurang pun kimah , lebih adelah :'D i lap you.. ^^ nanty kite jumpe k next sem :D :)

    ReplyDelete

mari lah bg opinion :)