December 19, 2011

So called Cinta yang Halal :)

As everyone maybe dah tau cerita ni / dh tengok video yang teramat lah comel for me as a girl yg mmg mengimpikan something miracle mcm tu x) oh Allah, bila la sy pulak hehe. so this story is about a girl , a 19 years old girl , miss dena bahrin . yg best nye is a blogger jugak like me hehe :)

jom tengok video jom :DD


ni dena si kecik comel haha , hye kak dena ! :)


nangis jap* xD awwww ouchh this is sooo sweet :)))
this story mcm related je dgn previous post kan ? psl kawin awal tuha :)

Mood : terharu + sweet + mood twilight punya tak habis lagi xD + lagu dlm video ni yg aku adored gilaaa + nangis + happy sgt tgk video ni :DD

hee cograts dena ! ;) *tekan gmbr dena yg comel utk ke blog beliau

"YaAllah ya tuhan ku kau kurniakan lah aku jodoh yg baik jodoh yg kau redhai secepat nya ya Allah , amin "
nnty cik bubu punya turn, korg tunggu je eh video yg lagi sweet dr ni hehe ><
*malu .

sila la like page ni


kbai , assalamualaikum. <3

9 comments:

  1. OMG , sweet sgt laa video tu . ter - nangis kejap , ahakss , , ( malu nak ngaku )

    ReplyDelete
  2. wah...ramai yang post pasal dena ni..
    comel kan..beruntung dia ..
    insya-Allah...relationship diorang akan bahagia..kan :)

    ReplyDelete
  3. cik hijau comel : yuppp ! huhu cik bubu pun nagis gak hee ><

    ReplyDelete
  4. wanabee : yup sgt lah beruntung.. alhamdulillah (: insyallah tuu ^^ hee *cik bubu nk jugak doakan eh

    ReplyDelete
  5. Cik Bubu punyer story lagi sweet kah? Ok.. kita tunggu... :)

    ReplyDelete
  6. salida : hee insyallah (: taktau lagi syg . berangan saje ! >< <3

    ReplyDelete
  7. sweett jer dorang an cik bubu . jelooss gilerr . nakk kawenn ahh lepass nhee . cehh ~ gataii naahh . hohoh . nakk mnta blog cik dena nhe bulee ??

    btw mushie follow here sayang :)

    ReplyDelete
  8. mushie : huhu yup betul2 ^^ laa boleh sayang.. tuhaa click kat gmbr dia yg comel tu heee

    ReplyDelete

mari lah bg opinion :)