February 19, 2012

Shila Amzah suruh Bubu buat twitter :)


hello guys :D
assalamualaikum semuaa, sihat tak ? bubu sihat.
tp semalam sakit perut pulak , dhla malam malam, takdapat tidur pulak tu huhu ><
dahla tidur sorang sorang . my roommate kimah pergy concert Avril Lavigne , UNTUNGLAAA, haha . untungkan ?:D dia boleh , ade org support. hehe. tapelah ^^

pastu bangun pagi todayy, one of my friend ajak g tasik titiwangsa :) disebabkan keseorangan dan juga tak buat apa. me pun follow jelah hee. (: dia kata nak jumpa Shila Amzah! i was like.. okay ^^ excited la jugak hihi

pergi punya pergi , kami pun cari lah serious pening sbb tempat tu besar, my friend pn twit lah kat shila punya twitter :D dia reply! dia beritahu location ^^ baiknya diaaa.. layan peminat kn (; pastu kami pun jumpa dia !


woahhh sgt lah cantik dia :D cool sgt~ dah la peramah. shilalas pun semua baik baik , semua layan kitorg even me and geng cm malu malu haha >< best , time tu shila perform enam lagu (: semua sedap2, dpt tengok live so macam teruja plus kagum :) suara dia superb. sebelum ni dengar kat youtube je hihi.


pastu kitorg pun amik lah gambar dengan dia, shila perasan bubu cm malu nak amik gambar dengan dia , dia kata meh sini meh tadi awak asik amik gambar org je ^^ aww sweet plus dia hug me (: pastu pulak shila asked me 'awak ade twitter tak?' i said , err ade tp tak active ^^ dia ckp 'awak kena buat twitter lah(;'

korang ade shila peluk cmni ? hihi ^^ dia ramah sgt okay ~

13 comments:

  1. alamak , so sweet lahh bubu ng kak shilaaaaaaa :')

    ReplyDelete
  2. untunglahhh shila peluk macam tuh skali :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe shila baik dgt :D nanti nk jumpa dia lagi~

      Delete
  3. da pernah tgk dye kat icity...mmg cantek...tp x minat ngan dye..kalo x, da lama bergmbr.. hihi...neway, done follow cik bubu...

    ReplyDelete
  4. aktif la ber-twitter lepastu follow kita pulak. hihik :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihiih tak rety sgt lah pakai huaa >< insyallah :D

      Delete

mari lah bg opinion :)